Τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021 μια όμορφη μέρα με ευχάριστη λιακάδα και τα ζωντανά χρώματα του φθινοπώρου διάλεξε το σχολείο να κάνει τον πρώτο του σχολικό περίπατο στο Καψάλι. Μαθητές και καθηγητές είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν για λίγο από το στενό σχολικό περιβάλλον και να απολαύσουν δραστηριότητες και παιχνίδια σε μια σχεδόν ανοιξιάτικη μέρα.

Η εκδρομή μας ξεκίνησε με καθαρισμό της παραλίας του Καψαλίου. Οι μαθητές όλων των τάξεων μάζεψαν  με μεγάλη επιμέλεια σκουπίδια, ξύλα, πλαστικά κ.α και  γέμισαν 5 σάκους απορριμμάτων. ( Δείτε φωτογραφίες ) Οι μαθητές εργάστηκαν σε ομάδες κατά τμήματα με την επίβλεψη των υπεύθυνων καθηγητών και καθηγητριών τους. με κεντρικό συντονισμό της κ. Αβραμίδου.

Στη συνέχεια και αφού πήραν το δεκατιανό τους και χαλάρωσαν  χωρίστηκαν σε ομάδες ανάλογα με τα ενδιαφέροντα τους. Μία ομάδα  έπαιξαν ποδόσφαιρο και βόλεϊ  υπό την επίβλεψη των καθηγητών κ. Κωνσταντόπουλου, κ. Γαβριηλίδου, κ. Γίδαρη κ. Μιλιγκάκη. Μια άλλη ομάδα ασχολήθηκε με θεατρικό παιχνίδι με συντονισμό της κ. Χρυσοβέργη. Μια τρίτη ομάδα περπάτησε μέχρι τον Πίσω Γυαλό και στη διαδρομή ο κ. Λουράντος  έκανε παρουσίαση των κυριότερων ιστορικών κτισμάτων του Καψαλίου με τελευταίο το πανέμορφο κτίριο του Λαζαρέτου στον Πίσω Γυαλό. Συνόδευσαν η Διευθύντρια κ. Φατσέα, και οι καθηγητές κ.Βλαστάκη , κ. Αντωνοπούλου, κ. Στάθης.  Η συμπεριφορά των μαθητών σε όλη τη διάρκεια του περιπάτου ήταν υποδειγματική όλοι έμειναν ευχαριστημένοι.

Αφήστε σχόλιο

one × 4 =